КК Инвест Груп ООД е българска компания, със седалище в гр. София, за онлайн търговия на климатична техника, които сме подбрали специално за Вас! Тук ще откриете богат избор от отоплителни уреди на избрани марки с високо качество. Предлаганите от нас продукти са от доказали се през годините производители. Като експерти в това, което правим, заедно с достъпните цени и доброто обслужване, се надяваме да удовлетворим високите изисквания на нашите клиенти, за да останат доволни и щастливи от избора, който са направили.

Създали сме трайни и стабилни взаимоотношения с партньори от България, които са се доверили на нашата компанията да разпространява техните продукти. Компанията работи с увеличаваща се гама продукти.

Амбициите ни са, че с постоянство и правилни действия ще подобрим обслужването за клиентите, ще доразвием партньорите ни, а също и ще привлечем нови доказали се производители.

Мисията на нашата компания е да удовлетвори Вашите желания, като същевременно Ви направи щастливи.

Услуги

Поддръжка и ремонт

Поддръжка и ремонт

Ние предлагаме поддръжка и ремонт на всички...

Стандартен монтаж

Стандартен монтаж

Услугата монтаж се извършва в рамките на...

Допълнителни услуги

Допълнителни услуги

Предлагаме и допълнитени услуги, свързани с...

Енергийна ефективност

Енергийна ефективност

Ние предлагаме високо енергийно ефективни...

Факти за нас

Ние предлагаме високотехнологични решения в областта на климатизацията и отоплението, които отговарят на най-строгите стандарти за качество.
0%
Гъвкави решения
0%
Доволни клиенти
0%
Завършени проекти
0%
Свежи идеи

Партньори

Артстрой ООД
Ахи Кериър България ЕООД
Белстрой ЕАД
Биттел ЕООД