Доставка на стоки

За да предостави бърза доставка до Вашата врата или до най-близкия офис на куриерската фирма, КК Инвест Груп ООД работи успешно с Еконт.

Всеки клиент направил онлайн поръчка, ще получи съобщение за потвърждение на електронната си поща и обаждане от консултант на КК Инвест Груп ООД. След изпращане на Вашата поръчка, ще получите второ съобщение с информация за Вашата пратка и номера на товарителницата, по който може да проследите нейното местоположение и оставащото време до доставката. Всички пратки са застраховани върху цялата обявена стойност и в случай на загуба от страна на куриерската фирма, КК Инвест Груп ООД ще изпрати повторно Вашата пратка. Когато поръчката не изисква специален транспорт, срокът на доставка зависи от вида куриерска услуга, която изберете при финализиране на поръчката.

Всички поръчки се разглеждат в работни дни от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч. Получените поръчки през почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден.
Потребителят получава заявените стоки в подходяща за транспорт опаковка на посочения адрес за доставка или от най-близкия офис на куриерската фирма. В момента на доставката потребителят получава стоките с приемо-предавателен протокол (стокова разписка) с прикрепена касова бележка и фактура (при попълнени данни за фактура). Цената на куриерската услуга за цялата страна се определя в зависимост от теглото, обема и сумата на поръчаните продукти по стандартните тарифи на куриерските компании. Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложения платеж.

Когато избраният от Вас продукт изисква изключително внимание при транспортиране или изчислената за доставка от куриерските фирми цена е твърде висока, то ние ще Ви предложим собствен транспорт на разумна цена.
Някои от продуктите ни са с промоционален период на безплатна доставка за цялата страна като поемаме изцяло всички транспортни разходи (важи само за територията на България). Това е отбелязано в пълната информация на продуктите.

При предаване на стоките, потребителят или трето лице, посочено от него, са длъжни да подпишат придружаващите я документи. За трето лице се счита всяко лице, което не е титуляр на заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от потребителя адрес за доставка.

В случай че потребителят не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка, КК Инвест Груп ООД се освобождава от задължението си да достави заявените стоки и потребителят губи правата си по извършената от него поръчка за доставка на стоки. При извършване на доставката стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя или упълномощено от него лице. При констатиране при прегледа на външни видими дефекти – евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера незабавно и да уведоми служител от отдел онлайн продажби на e-mail: remont@dimag.bg

При приемане на пратката от потребителя без забележки, всички и всякакви претенции за външни видими дефекти са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пратката и/или не бъде незабавно уведомен служител от отдел онлайн продажби  на e-mail: remont@dimag.bg, потребителят губи правото си на привеждане на констатираните външни видими дефекти в съответствие с договора за продажбата.

Указаната цена на отделната стока е за 1 брой, в български лева, с включен ДДС и не включва разходи по доставката, освен ако това не е изрично указано. В случай че стоката има няколко модификации, на страницата и са посочени цените за всяка от модификациите. КК Инвест Груп ООД си запазва пълното право да променя цените на продуктите, изложени на сайта по всяко време без предупреждение. При допуснати технически грешки при публикуването на сайта, в резултат на което поръчката не може да бъде изпълнена, КК Инвест Груп ООД има право да откаже изпълнението на поръчката. В този случай отговорността на КК Инвест Груп ООД се ограничава с това да възстанови платените от потребителя суми, ако има такива.
В страницата (линка) към всеки продукт, посочен в сайта, е предоставена информация относно цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, съобразно вида на стоката, целяща подпомагането на извършването на информиран избор от потребителите при покупката на продукта. КК Инвест Груп ООД не носи отговорност за неточности в описанието на стоката, които не се отнасят към основните характеристики на стоката и не претендира за изчерпателност на предоставената информация. КК Инвест Груп ООД има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, цени и други характеристики на стоките и потребителите се считат информирани за посочените промени от датата на публикуването им. Информацията за част от публикуваните продукти е възможно да не е актуализирана, но във всички случаи потребителите ще бъдат уведомени в случай на извършена онлайн поръчка, преди поръчаната стока да бъде доставена. Част от информацията публикувана в сайта е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са достъпни в момента, за което молим да ни извините предварително.
При поръчка клиентът задължително посочва телефон, точен адрес за осъществяване на доставка, име и фамилия на получателя и e-mail адрес за всички поръчки, направени с регистрация или като гост. За издаване на фактура се попълват данни за фирмата или ЕГН за физическото лице. Докато извършвате Вашата поръчка за покупка от онлайн магазина, ще забележите празно поле “Забележки”. В това поле имате възможност да посочите подробности за доставката, като при възможност от наша страна, ще съобразим доставката с Вашите предпочитания, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш служител.

В случай, че не e посочен срок, обявените промоции са валидни през текущия месец или до изчерпване на количествата.